Avoimet ovet

Avoimet ovet 5.9.2022

TERVETULOA TUTUSTUMAAN YRITYSTOIMINTAAN!

Seuraavan kerran Avoimet ovet -päivää vietetään maanantaina 5.9.2022. Samaisena päivänä vietetään myös valtakunnallista Yrittäjän päivää.

Avoimien ovien päivänä osa Ruukin Yrityspuistossa toimivista yrityksistä avaavat ovensa ja kertovat omasta toiminnastaan. Menossa mukana on myös muita Siikajoella toimivia yrityksiä.

Yrittäjyyskasvatus- ja rekrytointitapahtuma

Tapahtuman tarkoituksena on olla osana yrittäjyyskasvatusta ja tavoittaa alueemme nuoret sekä viestiä heille: Siikajoella on työpaikkoja, paljon yrityksiä sekä koulutusta avoinna oleviin työpaikkoihin. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä alueen oppilaitosten kanssa. Kohderyhmänä on 8. ja 9. luokkalaiset sekä 2. asteen opiskelijat. 

Avoimet ovet -päivä toimii myös rekrytointitapahtumana. Yrittäjä, tule siis mukaan kertomaan yritystoiminnastasi ja mahdollista työntekijän rekrytointi. 

Yhteistyö on viisauden alku ja juuri

Siikajoen yritysrintamalla on tahtotilana yhteistyössä kunnan kanssa hoksauttaa alueen toimijoita, jotka vaikuttavat nuorten parissa: alueella on työpaikkoja, alueella on yritystoimintamahdollisuuksia, yhteistyötä tarvitaan se kertomaan. Ruukin Yrityspuisto on tässä vahvasti mukana ja haluaa omalla toiminnallaan olla edistämässä yrittäjyyskasvatusta Siikajoella.

Tapahtuma on toki avoin kaikille yritystoiminnasta kiinnostuneille kuntalaisille.

Tervetuloa tutustumaan yrittäjyyteen tai olemaan osana yrittäjyyskasvatusta! 🤩

Tiedusteluihin mielellään vastaa:
Kirsi Kivioja
Kehityspäällikkö
kirsi@ryp.fi
050 346 1069

#rypinavoimetovet #ryp #virtakytkin #siikajoki #yrittäjät #yrittäjyys #onnistutaanyrittämällä #yhdessäyhtenä